Aankoop en verkoop

Zowel voor de aankoop als verkoop van een woning is Domicilie dé makelaar in de regio Ede en Nijkerk.

DOMICILIE ALS VERKOOPMAKELAAR

Wilt u uw huis of appartement in Ede, Nijkerk of omgeving verkopen? Dan heeft u waarschijnlijk twee vragen: hoe lang duurt het en wat levert het op? Het antwoord op deze vragen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de marktsituatie en bijvoorbeeld de aantrekkelijkheid van de woning.

De beste prijs
De verkoopmakelaars van Domicilie weten uw woning en de locatie op waarde te schatten. Hieruit volgt een realistische vraagprijs. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de beste kanalen voor de verkoop van uw woning. Wij werken volgens de DomicilieMethode®, die bestaat uit drie losstaande, op elkaar aansluitende modules:

  • Het op de markt brengen van uw woning
    Wij stellen een individueel marketingplan op. Hierin staat onder andere welke media wij inzetten om uw woning onder de aandacht te brengen.
  • Het bezichtigings- en onderhandelingsproces
  • Het afhandelen van de verkoop
    Wij verzorgen de koopakte, onderhouden contact met de notaris en controleren de aktes. Daarnaast begeleiden wij de daadwerkelijke overdracht. 

Zo nemen wij u alle zorgen rondom de verkoop van uw huis uit handen. 

DOMICILIE ALS AANKOOPMAKELAAR 

Ook als u op zoek bent naar een nieuwe woning, kunt u gebruikmaken van de modules van de DomicilieMethode®. U kunt hierbij rekenen op onze persoonlijk aandacht. Wij luisteren naar uw wensen en begeleiden u graag bij het zoeken naar uw droomwoning. Heeft u uw droomwoning al gevonden? Dan nemen wij u graag de onderhandeling en de afhandeling uit handen.

Modules
In de eerste module doen we samen een woontest waarbij u al uw woonwensen bepaalt. Naar aanleiding van uw persoonlijk profiel zoeken wij de woning die bij u past. De volgende twee modules zijn het onderhandelen en afhandelen. Doordat u deze activiteiten aan ons uitbesteedt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij hoe we tot de scherpste prijs komen. Dit geldt voor de woning, maar bijvoorbeeld ook voor de hypotheek.

Wilt u vrijblijvend een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning? Of wilt u meer informatie over onze aanpak bij de aankoop van uw droomhuis? Laat het ons weten en wij nemen snel contact met u op.