De Stolpe

De Stolpe

vanaf € 142.500 tot € 229.500

De Stolpe

  • Plaats: Harskamp
  • Postcode: 6732 AS

Landelijk wonen middenin Harskamp, dat kan bij De Stolpe.

Het complex wordt rond de zomer van 2017 getransformeerd naar een fijne woonomgeving met 25 koop- en huurappartementen. Het betreffen twee- en driekamerappartementen en een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Naar behoefte kan er...

Omschrijving

Landelijk wonen middenin Harskamp, dat kan bij De Stolpe.

Het complex wordt rond de zomer van 2017 getransformeerd naar een fijne woonomgeving met 25 koop- en huurappartementen. Het betreffen twee- en driekamerappartementen en een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Naar behoefte kan er gebruik gemaakt worden van zorg, activiteiten en diensten van Opella.

Deze woningen bieden een prachtig alternatief voor kleinschalig wonen in een vertrouwde omgeving. Voor senioren zijn er in de omgeving van Harskamp weinig tot geen alternatieven om kleiner te kunnen wonen. Met name senioren willen graag in het dorp blijven wonen. Dit project geeft deze mogelijkheid.

De locatie is fantastisch, wonen in een rustige, landelijke omgeving en toch alle voorzieningen dichtbij. De woningen krijgen een luxe afwerking en het gebouw krijgt een eigentijdse uitstraling. De appartementen kunnen op korte termijn sleutelklaar worden opgeleverd.

Kortom comfortabel, veilig en compleet wonen in De Stolpe!

Kenmerken

Plaats:Harskamp

Prijs:vanaf € 142.500 tot € 229.500

Inhoud:Vanaf 129 tot 237m³

Woonoppervlakte:Vanaf 49 tot 89m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

Foto's