Vredekwartier

Vredekwartier

vanaf € 170.000 tot € 400.000

Vredekwartier

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6711

Start verkoop Vredekwartier Fase I

De inschrijving voor Park- en Veldkwartier (fase 1) is inmiddels gesloten en de eerste toewijzingsronde heeft plaatsgevonden. U kunt zich nog steeds inschrijven voor dit project; u wordt dan genoteerd als reservekandidaat.

Vredekwartier | Simon...

Omschrijving

Start verkoop Vredekwartier Fase I

De inschrijving voor Park- en Veldkwartier (fase 1) is inmiddels gesloten en de eerste toewijzingsronde heeft plaatsgevonden. U kunt zich nog steeds inschrijven voor dit project; u wordt dan genoteerd als reservekandidaat.

Vredekwartier | Simon Stevin

Nieuwbouw in Ede: welkom in Vredekwartier
Heerlijk wonen tussen bos en heide? In alle rust en toch nabij het levendige centrum van Ede en alle voorzieningen? Kelderman Bouw realiseert op de voormalige Simon Stevin kazerne 100 smaakvolle huizen en appartementen. Wonen voor iedereen! Welkom in Vredekwartier.

70 huizen en 30 appartementen
Hoe wil jij wonen? Welke toekomstplannen heb jij? En wat zijn jouw financiële mogelijkheden? Welke wensen jij ook hebt, je kunt terecht in Vredekwartier. Hier komen huizen en appartementen van diverse groottes en in diverse prijsklassen: 16 parkrandwoningen, 16 bosrandwoningen, 4-onder-één-kapwoningen, 25 betaalbare koopwoningen, 8 hoekwoningen, 1 tussenwoning en 30 appartementen.

Wanneer starten we?
De verkoop is gestart van:
ParkKwartier: 16 parkrandwoningen, prijsindicatie vanaf € 325.000 von en
VeldKwartier: 4-onder-één-kapwoningen prijsindicatie vanaf € 257.500 von.

Na de bouwvak volgt:
BloemKwartier: 30 appartementen van 90-120m2, met drie slaapkamers en heerlijk ruime balkons, berging en parkeren in souterrain (auto’s niet alleen uit zicht, maar dus ook comfortabel droog van auto naar thuis), energie neutraal en heerlijk licht door slim uitgedachte atrium, prijsindicatie vanaf € 235.000,- tot € 350.000,- von.

In het najaar volgt:
Heidekwartier: 25 betaalbare koopwoningen vanaf € 170.000 von, 8 hoekwoningen en 1 tussenwoning met een prijsindicatie vanaf € 275.000 von en
BosKwartier: 16 bosrandwoningen met een prijsindicatie vanaf € 350.000 von.

Voor de realisatie van onze nieuwbouw moet er nog bestaande bebouwing worden gesloopt. De huurcontracten hiervan lopen tot eind 2017, daarna vindt de sloop plaats.

Nabij bos, hei en Ede-centrum
De nieuwe wijk ligt op de plek van de voormalige Simon Stevin Kazerne. Je woont hier tussen bos en hei aan de noordkant van Ede. Dankzij de rijke natuur is elk seizoen hier de moeite waard! Het levendige centrum van Ede is dichtbij. Net als voorzieningen zoals het (intercity) station, scholen, winkels, sportscholen en ziekenhuis. En met de auto ben je zo op weg naar Amersfoort, Utrecht, Wageningen en Arnhem.

Interesse? Schrijf je vandaag nog in!
Interesse in een huis of appartement in Vredekwartier? Schrijf je dan vandaag nog in als geïnteresseerde. Dat verplicht jou tot niets, maar het voorkomt dat je misschien jouw droomhuis of –appartement misloopt.

Vredekwartier is onderdeel van VeluwsePoort

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 170.000 tot € 400.000

Inhoud:Vanaf 205 tot 526m³

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

Foto's