Advies

Het kopen of huren van een huis is een grote beslissing. En ook bij het verkopen of verhuren van een woning komt veel kijken.

Beslissingen zijn soms moeilijk te nemen wanneer u niet precies op de hoogte bent van actuele marktinformatie. Hoe kunt u de juiste afweging maken tussen huren of kopen, verhuren of verkopen? De makelaars van Domicilie kunnen u hierbij adviseren. Onze specialisten kennen de vastgoedmarkt en de regio van binnen en van buiten en geven u professioneel advies dat past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Domicilie werkt nauw samen met verschillende hypotheekbemiddelaars, adviseurs, banken en hypotheekverstrekkers. Dankzij deze samenwerking kunt u bij ons rekenen op een onafhankelijk en deskundig advies. Al onze partners zijn uiteraard erkende hypotheekadviseurs. U krijgt van hen een helder advies dat past bij uw persoonlijke wensen. De partners van Domicilie hanteren de volgende leidraad:

  • Het analyseren van uw persoonlijke wensen

  • Het inventariseren van de mogelijkheden die passen bij uw wensen

  • De keuze van geldverstrekker en hypotheekvorm

  • Het maken van verantwoorde afspraken

  • Het aanvragen en afhandelen van uw hypotheek

  • Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op.

4Sure hypotheken & verzekeren  

 

Hoeveel kan ik lenen voor mijn woning? Welke verzekeringen heb ik nodig?

Wij werken nauw samen met 4Sure hypotheken & verzekeren. Bij 4Sure kunt u rekenen op onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Met de beste rente, de laagste premies en duidelijke voorwaarden.