Diensten

De makelaars van Domicilie zijn thuis op alle gebieden van de vastgoedmarkt. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een perfect huis, of het nu gaat om koop of huur. En ook voor de verkoop of verhuur van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag, zodat u bijvoorbeeld de juiste afweging kunt maken tussen huren of kopen, verhuren of verkopen. Maar ook met tal van andere vragen kunt u bij ons terecht.

Wilt u een waardebepaling van uw woning of appartement? Dan verzorgen onze makelaars een taxatie op maat voor uw specifieke taxatiedoel.

Domicilie werkt nauw samen met verschillende hypotheekbemiddelaars, adviseurs, banken en hypotheekverstrekkers. Dankzij deze samenwerking kunt u bij ons rekenen op een onafhankelijk en deskundig advies wanneer u uw ideale woning heeft gevonden. Met kantoren in Ede en Nijkerk zijn we actief in een groot werkgebied binnen de Foodvalley-regio (Ede-Wageningen tot Nijkerk) en de regio Amersfoort-Harderwijk. 

Domicilie is specialist in vastgoed aan de bovenkant van de vastgoedmarkt. Woningen in het hogere en topsegment krijgen bij ons alle aandacht onder het label Domicilie Exclusief. U leest er alles over op www.domicilieexclusief.nl

Domicilie is ook dé makelaar voor bedrijfshuisvesting in de regio’s Ede en Nijkerk. Meer informatie over Domicilie als bedrijfsmakelaar en ons ruime aanbod van zakelijk onroerend goed vindt u op www.domiciliebedrijfshuisvesting.nl.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.