Domicilie

Onze passie is om u te laten genieten van een perfect huis of de beste ruimte voor uw bedrijf. Om u optimaal van dienst te zijn, leggen wij de lat voor onszelf hoog. Onze medewerkers zijn persoonlijk betrokken en verdiepen zich helemaal in uw situatie. Uw wensen zijn onze leidraad.

Domicilie filosofie

U mag gedegen kennis en kunde van ons verwachten. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en blijven hun kennis verbreden. Maar u mag meer van ons verwachten, zoals onze maximale inzet en persoonlijke betrokkenheid. Uw wensen zijn doorslaggevend voor iedere actie die wij ondernemen. Daarnaast zijn we ook maatschappelijk betrokken via bijvoorbeeld bestuursfuncties bij maatschappelijke organisaties. Kenmerkend voor onze mentaliteit is: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar mag u ons aan houden! Persoonlijke zorg, inlevingsvermogen en een actieve opstelling zijn de kernwaarden van Domicilie. De basis van onze dienstverlening is de DomicilieMethode® Wonen. Bij de verkoop of aankoop van een woning kunt u onze hulp inschakelen voor drie losstaande, maar wel op elkaar aansluitende, modules.

U kunt onze hulp inschakelen voor één of meerdere modules. Wilt u meer weten over de DomicilieMethode®? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Domicilie Exclusief

Speciaal voor woningen in het hogere en topsegment van de vastgoedmarkt heeft Domicilie een apart label: Domicilie Exclusief. U vindt alle informatie over deze exclusieve woningen en onze aanpak op www.domicilieexclusief.nl.

Domicilie Bedrijfshuisvesting

Domicilie is ook dé makelaar voor bedrijfshuisvesting in de regio’s Ede en Nijkerk. Meer informatie over Domicilie als bedrijfsmakelaar en ons ruime aanbod van zakelijk onroerend goed vindt u op www.domiciliebedrijfshuisvesting.nl.