Domicilie als aankoopmakelaar

 

Het kopen van een huis is een lastig proces waar veel bij komt kijken. Een persoonlijk en vertrouwde aankoopmakelaar aan uw zijde is dan wel zo fijn. Ook voor aankoop kunt u gebruik maken van de modules van de DomicilieMethode®. Wij zijn u graag van dienst bij het zoeken naar uw ideale woning, de onderhandeling en de afhandeling. Wij luisteren naar uw wensen en geven u duidelijkheid en inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het zoeken naar en kopen van uw huis. 

Zoeken

Onze makelaars zijn uitstekend op de hoogte van het woningaanbod in de regio en weten vaak wat er in de markt nog meer beschikbaar komt. Op basis van uw woonwensen gaan wij gericht op zoek en maken wij een selectie van woningen die bij u passen. Wij hebben ook de expertise in huis om met u te kijken naar uw financiële wensen en mogelijkheden. 

Bezichtigen en onderhandelen

Vervolgens kunnen wij samen met u de geselecteerde woningen bezichtigen. Waarschijnlijk speelt uw emotie mee bij het bezichtigen van het huis. De aankoopmakelaar heeft een objectieve blik en kan de woning kritisch en objectief beoordelen. Ook beoordeelt de makelaar achteraf allerlei bouwkundige en juridische zaken die van belang kunnen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Heeft u uw droomhuis gevonden, dan weten wij tot de scherpste prijs te komen onder de meest gunstige voorwaarden zoals opleverdatum, ontbindende voorwaarden, roerende zaken en overige condities. Zo weet u dat u niet te veel betaalt voor uw droomhuis en verdient de aankoopmakelaar zichzelf dubbel en dwars terug.

Afhandelen

Nadat uw bod is geaccepteerd, verzorgen en controleren wij de koopakte. Als alle afspraken en voorwaarden in het koopcontract juist zijn vermeld, tekent u het koopcontract. 

Voordat de woning wordt opgeleverd bij de notaris inspecteren wij samen met u of de woning wordt opgeleverd in de afgesproken staat en met de afgesproken zaken. Zo kunt u met een gerust hart de sleutel in ontvangst nemen. Daarna gaan we samen naar de notaris. Na het tekenen van de leveringsakte bent u definitief eigenaar van uw nieuwe woning! 

Doordat u deze activiteiten aan ons uitbesteedt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wilt u meer informatie over onze aanpak bij de aankoop van uw nieuwe huis? Laat het ons weten en wij nemen snel contact met u op.