Domicilie als aankoopmakelaar

Ook als u op zoek bent naar een nieuwe woning kunt u gebruikmaken van de modules van de DomicilieMethode®. U kunt hierbij rekenen op onze persoonlijk aandacht. Wij luisteren naar uw wensen en begeleiden u graag bij het zoeken naar uw droomwoning. Heeft u uw droomwoning al gevonden? Dan nemen wij u graag de onderhandeling en de afhandeling uit handen.

Modules

Samen doen we een woontest waarbij u al uw woonwensen bepaalt. Naar aanleiding van uw persoonlijk profiel zoeken wij de woning die bij u past. De Domicilie makelaars zijn goed op de hoogte van de huizenmarkt. De volgende modules zijn het onderhandelen en de afhandeling. 

Doordat u deze activiteiten aan ons uitbesteedt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij hoe we tot de scherpste prijs komen onder de meest gunstige voorwaarden. Dit geldt voor de woning, maar bijvoorbeeld ook voor de hypotheek. 

Wilt u vrijblijvend een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning? Of wilt u meer informatie over onze aanpak bij de aankoop van uw droomhuis? Laat het ons weten en wij nemen snel contact met u op.