Nieuwbouw - binnenkort in de verkoop

9 juli: Het Officiersdorp

In het nieuwe gebied Kazerneterreinen, ligt één van de wijken 'Officiersdorp'. Op de riante kavels in Het Officiersdorp staan straks grote eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige en vrijstaande woningen. 

Online inschrijving
Wij attenderen u graag op de online verkoopwijze bij dit project.  Een belangrijke eerste stap is dat u een persoonlijk account aanmaakt in Mijn Eigen Huis via www.officiersdorp.nl. Op maandag 9 juli start de online verkoop.Vanaf dat moment staat alle informatie per bouwnummer online. Na 17:00 ontvangt u ter herinnering een mail om uw 5 voorkeuren aan te geven in uw persoonlijke account.

Toewijzing
Maandag 16 juli om 17:00 sluit de inschrijving. De toewijzing vindt plaats op woensdag 18 juli. Na de toewijzing (uiterlijk 20 juli) ziet u in uw persoonlijke account of u een woning toegewezen hebt gekregen. 

Vragen?
Kom naar de infoavond op donderdag 12 juli. Tussen 19:00 en 20:30 uur bent u van harte welkom in het projectbureau Veluwse Poort (gebouw 8) op de Maurits Noordkazerne (Nieuwe Kazernelaan 2) in Ede.

-Lees meer over de verkoopprocedure.
- Lees meer over de woningen


Impressie Het Officiersdorp